Lijst met testcliënten voor het kunnen nabootsen van een gezinsmatch op de overige MULTIsignaal omgevingen.

Let op: om een gezinsmatch na te kunnen bootsen dienen de instanties van de medewerkers die de signalen afgeven de status 'Aangemeld' te hebben, anders zullen de gezinsmatches niet zichtbaar zijn in de cliëntkaart. De status van de instantie kan worden aangepast via het menu Beheer > Instanties. Mocht u met uw rechtenrol geen toegang hebben tot dit menu dan kunnen wij controleren of de status de juiste instantie heeft.

Daarnaast dienen de 2 cliënten onderdeel te zijn van dezelfde familie (zie kolom A in het Excel bestand).