Update 1-2-2019 (10:07)

Het CIBG heeft een update gegeven dat de Landelijke Verwijsindex weer live is in productie. Het berichtenverkeer van alle leveranciers, met uitzondering van de Raad voor de Kinderbescherming/JustID, kan weer starten. Ze zullen de komende uren nauwlettend de auditlogging monitoren op eventuele foutmeldingen.

Naast deze monitoring gaan ze nu vol inzetten op het herstellen van het berichtenverkeer met de Raad voor de Kinderbescherming.

----------------

Update 1-2-2019

Het CIBG heeft een update gegeven dat omstreeks 10:00 uur de Landelijk Verwijsindex weer live zal staan op productie.

----------------

Update 30-1-2019

Het CIBG heeft ons geinformeerd dat er nog issues spelen en het helaas nog niet gelukt is om live te gaan. Het is wel gelukt om alle data over te zetten naar KPN. Andere punten zijn nog niet gelukt zoals de koppeling met de BvBSN.

Uiterlijk om 17:00 uur vandaag geven zij nogmaals een update over de status indien ze dan nog niet live zijn.

----------------

Update 29-1-2019

Het CIBG heeft aangegeven dat de transitie nog gaande is en dus nog niet is afgerond. Zij zullen ons op de hoogte houden van de voortgang. Zodra er meer informatie bekend is zal dat hier bekend worden gemaakt.

----------------

Aankondiging

Op maandag 28 januari 2019 zal vanaf 07:00 uur de productieomgeving van de Landelijke Verwijsindex (VIR) volledig worden overgezet naar KPN. Dit betekent dat op maandag 28 januari de productieomgeving van de VIR naar alle waarschijnlijkheid de gehele dag down zal zijn.

Als alles naar wens verloopt zal uiterlijk dinsdag 29 januari de Landelijke Verwijsindex live staan bij KPN.

Dit betekent dat er op maandag 28 januari 2019 vanaf 7:00 uur geen koppeling is tussen de MULTIsignaal Verwijsindex en de Landelijke Verwijsindex tot het moment dat de koppeling weer tot stand gebracht kan worden. We streven ernaar dat gebruikers van de MULTIsignaal Verwijsindex hier zo min mogelijk hinder van zullen ondervinden.