Op dinsdag 23 juni wordt er een fusie doorgevoerd van 3 regio's in Noord-Holland. Het gaat hierbij om de regio's VIN West-Friesland, VIN Kop van Noord-Holland en VIN Noord-Kennemerland. Dit betekent dat net als bij een release vanaf 17:00 uur MULTIsignaal in onderhoud zal zijn. De verwachting is dat alles rond 20:00 uur afgerond zal zijn.

De leidende regio is VIN Noord-Kennemerland. De andere 2 regio's zullen hierbij worden gevoegd. Om deze samenvoeging uit te voeren zijn diverse merge scripts ontwikkeld zodat alles kan worden overgezet.

Na deze samenvoeging komen de regio's/convenanten VIN Kop van Noord-Holland en VIN West-Friesland te vervallen.

Zie hieronder ook het stukje uit de nieuwsbrief vanuit deze regio;s:

Dinsdag 23 juni samenvoeging regio's in MULTIsignaal

Dit betekent dat het vanaf 17 uur niet mogelijk is om in te loggen in MULTIsignaal.

Heb je je betrokkenheid getoond bij jeugdigen in de regio West-Friesland of de Kop van Noord-Holland? Dan worden deze signalen overgezet naar VIN Noord-Holland Noord. De signalen uit het archief worden ook verplaatst. Heb je alleen gesignaleerd in VIN Noord-Holland Noord, dan verandert er niets.

Vanaf woensdag 8 uur is het weer mogelijk om in te loggen met je gebruikelijke inloggegevens. Lukt het niet om in te loggen, klik dan op de oranje tekst “Hulp bij het inloggen” in het inlogscherm om je inloggegevens op te vragen of neem contact op met de helpdesk van MULTIsignaal via helpdesk@multisignaal.nl of telefoonnummer 0187-641747. Neem voor overige vragen contact op met de relatiemanagers via vroegsamenwerken@alkmaar.nl.

De fusie is succesvol doorgevoerd. Ervaart u toch problemen, dan verzoeken wij om dit z.s.m. aan ons door te geven.