UPDATE 19-03-21: Gisteren om 17:04 uur hebben we de officiele bevestiging gekregen van het RIVG dat de proefomgeving BVBSN weer beschikbaar is.

UPDATE 18-03-21: We hebben nog geen bevestiging ontvangen van het RIVG, maar het onderhoud lijkt te zijn afgerond. Het is nu namelijk weer mogelijk om testcliënten op te zoeken en te signaleren.

UPDATE 16-03-21 (2): Het RIVG heeft ons pas vandaag geinformeerd dat ze per heden whitelisting gaan hanteren om weer gebruik te kunnen maken van de proefomgeving BVBSN. We hebben de betreffende IP-adressen inmiddels aangeleverd en zijn in afwachting van reactie.

UPDATE 16-03-21: Het lijkt er op dat de proefomgeving nog niet bereikbaar is.

Het RIVG heeft ons geinformeerd dat de proefomgeving van de Beheervoorziening BSN vanaf vrijdag 12 maart 17:00 uur tijdelijk niet beschikbaar is. De onbeschikbaarheid zal naar verwachting tot en met maandag 15 maart duren.