Wanneer je als locatiebeheerder een nieuwe medewerker toevoegt, dan kun je in het dropdown menu 'Locatie' ook andere locaties kiezen dan de locatie waar je zelf aan gekoppeld bent. Als locatiebeheerder zou je echter alleen de locatie moeten kunnen kiezen waar je zelf aan gekoppeld bent. 


Wanneer je een andere locatie kiest en op 'Opslaan' klikt zal het account overigens niet worden opgeslagen, er zal dan een foutmelding verschijnen.