Wanneer je aan de linkerkant van het scherm het menu Beheer > Medewerkers > Overzicht opent, en vervolgens een account van een medewerker opent, dan springt het menu aan de linkerkant van het scherm terug naar het hoofdmenu. Deze zou dan echter nog steeds ingesteld moeten staan op het menu Beheer > Medewerkers > Overzicht