Wanneer je als regiobeheerder het laatste inactieve signaal van een handmatig toevoegde cliënt (cliënt zonder BSN) probeert te verwijderen, dan wordt je automatisch uitgelogd. Het inactieve signaal en de cliënt worden echter wel succesvol verwijderd.