Beste MULTIsignaal gebruiker,

Het aangekondigde 'aanzetten' van 2-staps verificatie voor de regio's die dit nog niet hadden per 1-1-2023 loopt een heel klein beetje uit.

Dit heeft te maken met het afronden van de hiervoor nodige aanpassingen in de mobiele app. Om te voorkomen dat gebruikers hiervan ernstige hinder ondervinden bij het inloggen, kiezen we voor een klein beetje uitstel.

De verwachting is dat we eerdaags de functionaliteit activeren. We vragen jullie om een beetje geduld en begrip :-)

Met vriendelijke groet,
Product Management