Op de testomgevingen van MULTIsignaal en SluiS (acceptatie, training & sandbox) kan gebruikt gemaakt worden van testcliënten. Hier staat altijd de meest actuele lijst van testcliënten die gebruikt kan worden inclusief de cliënten waarmee een gezinsmatch gemaakt kan worden.


U vind 3 extra kolommen in het overzicht in de bijlage:


Kolom A:

Dit zijn testcliënten voor het kunnen nabootsen van een gezinsmatch op de MULTIsignaal omgevingen.


Let op: om een gezinsmatch na te kunnen bootsen dienen de instanties van de medewerkers die de signalen afgeven de status 'Aangemeld' te hebben, anders zullen de gezinsmatches niet zichtbaar zijn in de cliëntkaart. De status van de instantie kan worden aangepast via het menu Beheer > Instanties. Mocht u met uw rechtenrol geen toegang hebben tot dit menu dan kunnen wij controleren of de status de juiste instantie heeft. 


Daarnaast dienen de 2 cliënten onderdeel te zijn van dezelfde familie. Door gebruik te maken van het filter in cel A1 kunt u cliënten van een specifiek gezin bij elkaar zoeken.


Kolom B:

In deze kolom kunt u filteren op cliënten jonger dan wel ouder dan 23 jaar.


Kolom C:

In deze kolom ziet u de leeftijd van de desbetreffende cliëntNB: Met de filters in het overzicht kan de selectie aangepast worden.