U kunt uw instantie aanmelden door contact op te nemen met het regionale aanspreekpunt (regio beheerder) of de functioneel beheerder binnen uw regio.

De namen en contactgegevens van de regionale aanspreekpunten (regio beheerders) en/of functioneel beheerders kunt u vinden wanneer u op de inlogpagina: https://signaleren.multisignaal.nl/signaleren/login klikt op 'Toon lijst'.

U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen met onze Servicedesk. De contactgegevens kunt u vinden op het service portaal of op onze website: https://www.multisignaal.nl/contact/