Gebruik nu de MULTIsignaal e-learning module!


In diverse regio’s worden regelmatig trainingen over de Verwijsindex aangeboden. Soms komt de datum je niet goed uit, of heb je het te druk. Daarom kun je vanaf nu ook online een training volgen, waar en wanneer het voor jou het beste uitkomt!


Vinden, verbinden en samenwerken

Ben je nog niet zo ervaren met de Verwijsindex of wil je je kennis opfrissen? Dan kun je via de e-learning meer te weten komen over het gebruik van de MULTIsignaal Verwijsindex. Deze module is voor alle MULTIsignaal gebruikers gratis beschikbaar. Leer hoe je jezelf zichtbaar maakt voor andere professionals, en hoe je samen met hen én het gezin de hulp kunt organiseren en afstemmen binnen de juridische kaders. Vinden, verbinden en samenwerken staan centraal in deze e-learning module. 


De e-learning module is ontwikkeld in opdracht van de Gebruikersvereniging MULTIsignaal in samenwerking met de regio’s Haaglanden en Noord-Holland Noord.


Hoe kun je de e-learning volgen?

Nieuwsgierig geworden en wil je direct aan de slag? Log dan in via MULTIsignaal en klik op ‘Links’ in het menu. Hier vind je de link naar de e-learning omgeving. De e-learning is opgebouwd uit korte blokken theorie. Na afloop krijg je een aantal vragen om te toetsen of je de lesstof begrepen hebt. Het doorlopen van de gehele training duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt de training ook in delen doorlopen, of in enkele minuten specifieke onderwerpen doornemen. Momenteel wordt er onderzocht of de e-learning module via het SKJ geaccrediteerd kan worden.


Met de introductie van deze e-learning hopen wij het gebruik van de MULTIsignaal Verwijsindex te bevorderen, zodat nog meer professionals elkaar kunnen vinden.